Alca si nedávno připsala na konto další úspěch v oblasti stavebnictví a inovací. Asociace obchodu voda - topení (AOVT) každý rok oceňuje inovativní výrobky, služby a procesy v oboru voda - topení. Porotu soutěže mezi mnoha jinými výrobky zaujal Alcasystem, systém pro prefabrikovanou výstavbu.

Řešení moderního bydlení

Alcasystem je přelomovým řešením prefabrikovaných stěn speciálně navrženým pro koupelny a bytová jádra. Tento produkt nabízí inovativní využití v oblasti výstavby a rekonstrukcí, kde je kladen důraz na rychlost, efektivitu a minimalizaci odpadu. Prefabrikované stěny Alcasystem jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a vynikající funkční vlastnosti. Díky své variabilitě se snadno přizpůsobí různým velikostem a rozložení prostoru, což z něj činí ideální volbou pro moderní bydlení.

play button

Povzbuzení pro vítěze, inspirace pro všechny

Hodnocení soutěže provádí představenstvo AOVT, které klade důraz zejména na výjimečnost, vysokou technickou úroveň, inovaci a šetrnost k životnímu prostředí. Získání tohoto ocenění je tedy důkazem, že Alcasystem je nejen technologicky pokročilý, ale také, že přináší řešení odpovídající aktuálním trendům a potřebám trhu. Zároveň posiluje pozici společnosti Alca jako lídra v oblasti stavebních technologií a inovací. Představuje povzbuzení pro společnost Alca a ostatní hráče v oboru, aby i nadále hledali inovativní přístupy a řešení, která mohou vést k vyšší efektivitě, udržitelnosti a kvalitě života.

Povzbuzení pro vítěze, inspirace pro všechny

Ples ve stylu 1. republiky

Ples ve stylu 1. republiky Vyhlášení soutěže a předání ocenění proběhlo 22. března na plese AOVT v Brně, který se nesl ve stylové atmosféře 1. republiky. Za Alcu ocenění převzal vedoucí produktového oddělení Lukáš Vozdecký: “Alcasystem se zatím netěší velké známosti u veřejnosti. Je to velká škoda, protože se jedná o produkt, který dokáže velmi zjednodušit a urychlit stavební práce. Věřím, že cena AOVT pomůže zvýšit povědomí o jeho přednostech.”