Konec roku se tradičně stává obdobím zamyšlení a bilancování, a to nejen v osobním životě. V byznysu to platí dvojnásob. Shrnout své úspěchy, neúspěchy, zhodnotit uplynulých dvanáct měsíců a říct si, co se podařilo a na co v příštím roce zaměřit, může být jedním z klíčů k úspěchu. Na konci roku probíhají také vyhlášení soutěží a různých žebříčků.

Alca v první stovce

Dne 1. prosince proběhlo vyhlášení soutěže Českých 100 nejlepších a Alca mezi nimi nechyběla. Umístila se také v letošním žebříčku 100 nejhodnotnějších českých firem s názvem Česká elita, který vyhlásily Seznam Zprávy ve spolupráci s Deloitte ČR pod záštitou premiéra ČR.

Posedmé mezi českou elitou

Smetanova síň Obecního domu v Praze se na pár hodin stala pomyslným sídlem úspěchu. Během galavečera Českých 100 nejlepších, který se tu konal, byla, jak už název napovídá, oceněna stovka nejlepších českých podnikatelů z mnoha oborů. Tradice této soutěže sahá do 90. let minulého století a Alca na ní nebyla žádným nováčkem - pravidelně se umisťuje už od roku 2017. Letos vystoupala na krásnou 29. příčku. Plaketu vítězů na místě převzal Jan Tomčík: “Velmi rád jsem za Alcu převzal toto ocenění. Být mezi nejlepšími je skvělý pocit. Plaketa patří všem, kteří se na tomto úspěchu denně podílejí. Díky.”


Oficiální vyhlášení žebříčku Česká elita proběhne sice až v lednu příštího roku, ale výsledky si můžete prohlédnout už teď na stránkách:
Nejhodnotnější firmy ČR: Žebříček Česká elita (seznamzpravy.cz)

Více o soutěži Českých 100 nejlepších se dočtete zde:
Českých 100 Nejlepších - Comenius.cz

Celou listinu vítězů pro letošní rok si můžete prohlédnout zde:
Českých 100 Nejlepších 2023 - Comenius.cz

Alca v první stovce