Již popáté v řadě se společnost Alcaplast umístila v žebříčku Českých 100 Nejlepších. I přes narychlo vyhlášený nouzový stav a s ním související omezení, proběhla slavnostní událost podle plánu ve Španělském sále Pražského hradu. V zastoupení majitelů společnosti Radky Prokopové a Františka Fabičovice převzal ocenění Lukáš Vozdecký.

„I v roce 2021 jsme odvedli obrovský kus práce, překonali jsme spolu s našimi zaměstnanci tornádo, ekonomickou a surovinovou krizi a dvě vlny pandemie. Navzdory všem překážkám jsme úspěšně čelili novým obchodním výzvám a dále rostli. Umístění v žebříčku vnímám zejména jako ocenění našeho aktivního přístupu ke všem překážkám, které tato nová doba přináší, a děkuji všem zaměstnancům za podporu,“ okomentovala událost výkonná ředitelka Alcaplastu Radka Prokopová.

Ocenění uděluje společnost Comenius v rámci anketní soutěže Českých 100 Nejlepších již od roku 1996. Cílem soutěže je nalézt a zviditelnit české firmy ze širokého spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících anebo mimořádných výsledků.

Podívejte se, které další firmy se spolu s Alcaplastem v žebříčku umístily: https://www.comenius.cz/ceskych-100-nejlepsich-2021

img-20211126-wa0009
img-20211126-wa0009
obraz
obraz
sal
sal