Přestože letošní, 25. ročník soutěže Českých 100 Nejlepších, proběhl ve složitých časech a musel se obejít bez slavnostního galavečera, má společnost Alcaplast důvod k oslavám za ocenění své tvrdé práce.

Nejenže již po čtvrté obhájila svou pozici mezi stovkou nejúspěšnějších českých firem, ale letos se dokonce umístila hned o deset příček výše než v loňském roce, tedy na 26. místě.

„Letošní výsledek je pro nás ještě cennější, protože jsme jej dosáhli v roce plném překážek a restrikcí, přes které se stále snažíme jít kupředu. Vnímám to jako ocenění našeho přístupu, kdy jsme nepropadli panice, ale soustředili se trvale na naši práci a hledali způsoby, jak tuto těžkou dobu překlenout,“ řekla výkonná ředitelka Alcaplastu Radka Prokopová.

Soutěž Českých 100 Nejlepších pořádá společnost Comenius. Cílem soutěže je nalézt a zviditelnit české firmy ze širokého spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících anebo mimořádných výsledků.

Podívejte se, které další firmy se spolu s Alcaplastem v žebříčku umístily: https://www.comenius.cz/ceskych-100-nejlepsich-2020